Нели Хаджийска проговори в социалната мрежа, че се  е развела 

...
Нели Хаджийска проговори в социалната мрежа, че се  е развела 
Коментари Харесай

Нели Хаджийска проговори за развода

Нели Хаджийска проговори в обществената мрежа, че се  е развела  със законният си брачен партньор си Данаил. Водещата показа още, че магията, която ги свързвала била изчезнала, само че подчертава на това, че няма намесен трети човек. Със брачна половинка се разделили по живо по крепко тъй като вибрациите им сега били на разнообразни честоти.

Това твърди в общественото си изказване пухкавата русокоска, само че на няколко пъти подчерта  обстоятелството, че по сред им не е намесен трети човек, няма невярност, а охладнели връзки. И макар многочислените опити на Нели и Данаил да спасят брака си, даже благодарение на фамилен терапевт най-сетне слагат  завършек на мъчението, траяло години.

Само, че добре осведомени хора от близкото им обграждане настояват, че Нели не е до край откровена с феновете си. Проблемите на фамилията са от дълго време. А на дъното стои друга жена.

Разбрало се, че Данаил има извънбрачна връзка с актриса. С която работи дружно в Боянския киноцентър. Където е началник на студио за образни резултати. Връзката с колежката му зародила около една командировка в Лондон през 2014 година

В продължение на няколко години той се опитвал да се отърве от любовницата си, само че и фамилните лечения били безсилни да скапват случката му. А  близки до Нели Хаджийска настояват, че и тя е намерила човек до себе си и не е сама.

Инфо: Лупа.бг

Тагове: new Нели Хаджйска Нели от " Търси се " развод Мъжът на Нели любовница изневяра
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР